Mobil: 0745 063 865, 0754 220 775
E-mail: contact@folii-antiefractie.ro

Despre noi

Societatea noastră activeaza pe piata din Romania din 1995.

Distribuim, comercializam si montam folii autoadezive profesionale de peste 25 de ani.

In decursul anilor am colaborat cu cei mai mari producatori si distribuitori de folie din lume si din Europa, astfel ca va putem oferi cea mai complexa gama de folii profesionale pentru geamuri. Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul timpului va stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si solutii pentru alegerea tipului de folie potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Societatea noastră colaborează cu parteneri din intreaga lume si toate produsele noastre sunt conforme normelor internaţionale de calitate si de protectie a mediului inconjurator.

Asiguram garantie si post garantie pentru toate produsele comercializate de noi avand ca si politica a firmei noastre ,, fiecare client multumit va aduce prin recomandari alti clienti”. Nu suntem pragmatici si nu dam tepe, nu ne intereseaza castigul in detrimentul clientului. Am crescut in fiecare an si ne dorim si in continuare sa ne dezvoltam intr-un mod onest si corect. Daca nu putem oferi unui client produsul dorit sau standardul solicitat nici nu ne dorim sa-l incurcam doar pentru ca asa "ies niste bani".